Krkavčí podzimní fechtík

cover

Během roku se koná několik velkých turnajů, jako např. Pardubický meč či Žilinský kumšt. Není jich ale mnoho a účast je často náročná časově i logisticky. Chtěli bychom proto podpořit konání malých lokálních turnajů jako doplněk k těmto velkým. Lze na nich snadno získávat zkušenosti pro šermíře, asistenty, rozhodčí i organizátory. Rozhodli jsme se proto právě takový turnaj uspořádat a tímto vás na něj zveme. Budeme rádi, když dorazíte, a ještě raději budeme, když se váš klub také rozhodne v budoucnu takový malý turnaj uspořádat.

Datum konání: 30. 10. 2021, tělocvična otevřena od 11:45, ukončení prezence ve 12:30, zahájení ve 12:40
Místo konání: ZŠ Na Chodovci 2700/54, 141 00 Praha 4-Záběhlice
Kategorie: dlouhý meč open
Registrace: registrační formulář (v současné chvíli je kapacita turnaje naplněna, nicméně je možné se přihlásit jako náhradník)
Počet soutěžících: 14
Startovné: 200 Kč
Ceny: medaile pro první tři umístěné
Pravidla: stáhnout; vyhrazujeme si právo do začátku turnaje pravidla mírně změnit (výtisk pravidel bude k dispozici na místě)
Nezajišťujeme jídlo, občerstvení ani ubytování.

Sledujte také Facebookovou událost k turnaji: Krkavčí podzimní fechtík.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu turnaj@krkavci.cz či na našem Facebooku: SHŠ Krkavci, žoldnéřská kompanie

Asistenti rozhodčích

Akutálně již máme dostatek asistentů.
Každý turnaj potřebuje i své rozhodčí, kterých není nikdy dost. Myslíme si, že právě takovýto malý turnaj je ideální příležitost, jak mohou lidé získávat zkušenosti s rozhodováním. Pokud má váš klub zájem poskytnout asistenta rozhodčího (to je člověk, který kouká na souboje "z druhé strany" a poskytuje rozhodčímu informace o tom, co viděl; nečiní konečná rozhodnutí), napište nám na turnaj@krkavci.cz a dohodneme se. Klub, který poskytne asistenta rozhodčího, bude mít garantované místo v turnaji pro jednoho svého šermíře, půjde tedy o přednostní registraci před těmi, kteří se zaregistrují klasicky. Je však potřeba se dohodnout nejpozději 10 dní před samotným turnajem, tzn. do 20. 10. 2021.

Předchozí příspěvek Následující příspěvek