Libušín 2024

akce bitva

Libušín 2024

group

Letošní Libušín byl pro nás ve znamení pohody v podobě nakukování a nakupování, sluníčka a pikniku na dekách a hlavně absence stresu ze stavby tábora a shonu kolem organizace víkendové účasti. Krkavci se totiž tentokrát rozhodli pro „pouze“ jednodenní účast.

start

Uvedené se tedy týkalo zejména ženského doprovodu, mužská část se naplno zapojila do bitevních scén. A to ne jen jako banda bezejmenných vojínů! Adrenalinová záležitost v podobě střelby z jedoucího bojového vozu při útoku na šiky nepřátel se již stává tradicí. Kromě toho si ale jednu z klíčových postav scénáře bitvy zahrál Petr K., který v roli sedláka zlákaného ke službě ve vojsku exceloval. A svou premiéru si ve volných střetech po konci bitvy tentokrát užili i ti, kteří se této poněkud riskantnější zábavě jinak vyhýbají (všichni ve zdraví přežili, tedy až na Teův kropáč). Velké díky patří Leni za skvělé pohoštění!

kropac

Příjemně strávený den byl zakončen posezením v polní čajovně v lesním táboře a po příjezdu do Prahy osvěžením v nejmenovaném podniku rychlého občerstvení, kde se naplno ukázalo, jak prosluněný den to byl. :-)

madla

Naše fotky si můžete prohlédnout na Rajčeti.

Video o události ke zhlédnutí na YouTube.

Předchozí příspěvek Následující příspěvek